Zaden

Zaden zijn het begin van elke plant en de sleutel tot een succesvolle tuin. Ze zijn klein, vaak piepklein, maar boordevol potentieel. Het kweken van zaden is een prachtige manier om uw eigen moestuin te beginnen, of u nu groenten, bloemen of kruiden wilt kweken.

Wij bieden Buzzy Seeds, biologische zaden van de beste kwaliteit. Van zaadje tot gewas; bewust, puur en gezond! Wat u zelf heeft gekweekt zorgt voor voldoening, vreugde en een heerlijke, voedzame maaltijd. Bekijk ons actuele assortiment zaden en bestel eenvoudig online.

Filteren

Producten 1-15 van 73

per pagina
Akelei mrs. scott elliott
Vanaf € 2,70
Aantal
-
-
Aubergine violetta lunga 2
Vanaf € 2,60
Aantal
-
-
Basilicum grootbladig
Vanaf € 2,60
Aantal
-
-
Bermbloemen
Vanaf € 2,60
Aantal
-
-
Bieslook (fijn)
Vanaf € 2,60
Aantal
-
-
Nieuw
Boeket mix - marvelous snijbloemen
Vanaf € 2,90
Aantal
-
-
Nieuw
Boeket mix- endless summer
Vanaf € 2,90
Aantal
-
-
Bosui white lisbon
Vanaf € 2,60
Aantal
-
-
Nieuw
Bouquet mix - sweet white
Vanaf € 2,90
Aantal
-
-
Chrysanthemum, ganzebloem gemengd
Vanaf € 2,40
Aantal
-
-
Nieuw
Collection 6 groente uit grootmoeders tijd
Vanaf € 8,95
Aantal
-
-
Nieuw
Collection 6 groente van oosterse oorsprong
Vanaf € 8,95
Aantal
-
-
Nieuw
Collection 6 groenten voor balkon en terras
Vanaf € 8,95
Aantal
-
-
Nieuw
Collection 6 groentetuin voor de starter
Vanaf € 8,95
Aantal
-
-
Nieuw
Collection 6 keukenkruiden
Vanaf € 8,95
Aantal
-
-
Filteren

Producten 1-15 van 73

per pagina

Verschillende soorten biologische zaden

Er is een breed scala aan zaden, van smakelijke kruiden, geurige bloemen en gezonde groenten. Geschikt voor de traditionele moestuin, patio of balkon. Ons belangrijkste doel is om u voor te bereiden op succes, daarom bevatten de zaadzakjes de beste kwaliteit zaden voorzien van een eenvoudig te volgen instructie. De zaadverpakkingen vertellen u of u direct buiten moet zaaien of eerst in kiembakje of kas moet kweken, wanneer u de eerste groei kunt verwachten, de kiemtijd en wanneer u kunt beginnen met oogsten.

Bloemzaden

Breng kleur en schoonheid in uw tuin met onze bloemzaden van hoge kwaliteit. Wij bieden een grote verscheidenheid aan bloemzaden in verschillende verpakkingen, waaronder populaire opties zoals Zonnebloemen, Lathyrus, Petunia, Papaver en Zinnia. Of kies voor speciaal samengestelde mengsels zoals bijen- en vlindermengsels, snijbloemenmengsels, bermbloemen, geurende bloemen en zelfs eetbare bloemen! Of u nu een snijbloementuin, een kleurrijke border of een wilde bloemenweide wilt creëren, onze bloemzaden geven u zeker de prachtige bloemen die u wenst.

Kruidenzaden

Voeg smaak en voeding toe aan uw gerechten met onze hoogwaardige kruidenzaden. Onze brede selectie van kruidenzaden omvat populaire kruiden zoals basilicum, peterselie, bieslook, koriander en munt of kies de gemengde kruiden. Of u nu een doorgewinterde kok bent of net begint, onze kruidenzaden geven u zeker de meest verse en smaakvolle kruiden voor uw keuken.

Groentezaden

Kweek uw eigen heerlijke groenten met onze hoogwaardige groentezaden. Onze brede selectie van groentezaden omvat populaire opties zoals tomaat, paprika, komkommer, lente-ui, aubergine en wortels. Of maak een frisse salade van uw eigen gekweekte rucola! Of u nu een doorgewinterde tuinierder bent of net begint, onze groentezaden zorgen zeker voor een overvloedige oogst.

 

Bestel zaden online

Al onze zaden zijn non-GMO, biologisch en afkomstig van gerenommeerde telers. Onze zaden zijn speciaal geselecteerd voor hun hoge kiemkracht en optimale groeiomstandigheden. Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail met een orderbevestiging. Wilt u meer informatie over bestellen, bezoek dan de pagina 'bestelprocedure'.

Wilt u meer informatie over verzending, ga dan naar de pagina 'verzending en levering'. Bent u geïnteresseerd in bulkhoeveelheden en grote pakken? Dan verwijzen wij u graag door naar onze groothandel Green Garden Flowerbulbs.

Bestel nu en begin uw eigen moestuin vandaag nog!

 

Instructies en tips voor het kweken van zaden

Beginnen met uw eigen moestuin is nog nooit zo eenvoudig geweest. Er zijn een paar simpele dingen waar u rekening mee moet houden bij het kweken van zaden, zoals het kiezen van het juiste type zaad, het voorbereiden van de grond en het geven van de juiste hoeveelheid water en licht.

Bij het selecteren van zaden is het belangrijk om zaden te kiezen die geschikt zijn voor uw klimaat en de tijd van het jaar. Sommige zaden moeten binnenshuis worden gestart en dan buiten worden overgeplant, terwijl andere rechtstreeks in de grond kunnen worden gezaaid. Het is ook belangrijk om zaden te kiezen die niet genetisch gemodificeerd zijn om een gezond en productief gewas te garanderen.

De voorbereiding van de grond is een andere belangrijke stap bij het kweken van zaden. De grond moet goed gedraineerd zijn, rijk aan organisch materiaal en vrij van onkruid. U kunt compost of ander organisch materiaal toevoegen om de structuur en de vruchtbaarheid van de grond te verbeteren. Het is ook belangrijk ervoor te zorgen dat de pH-waarde van de grond in het juiste bereik ligt voor het soort plant dat u gaat kweken.

Wat water en licht betreft, hebben zaailingen constant vocht en veel licht nodig om goed te gedijen. Houd de grond gelijkmatig vochtig, maar niet doordrenkt, en zorg ervoor dat zaailingen veel licht krijgen, hetzij van de zon, hetzij van kweeklampen. Als zaailingen groeien, hebben ze meer ruimte en voedingsstoffen nodig, dus dun ze uit en bemest ze indien nodig.

Als u deze eenvoudige tips volgt, kunt u met succes een grote verscheidenheid aan zaden kweken en genieten van een overvloedige bloemen, kruiden en groenten tuin. Of u nu een ervaren tuinierder bent of net begint, het kweken van zaden is een leuke en lonende manier om in contact te komen met de natuur en te genieten van verse, gezonde producten rechtstreeks uit uw eigen achtertuin.

 

Partner van Keukenhof

BULBi en Green Garden Flowerbulbs zijn trotse partners van Keukenhof. Jaarlijks leveren wij duizenden bloembollen aan het bloemenpark in Lisse. Keukenhof ligt net als BULBi en Green Garden Flowerbulbs in de Bollenstreek en trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers uit de hele wereld.

Scroll to top