Verzending en levering

Verzendkosten
Voor het versturen van uw bestelling vragen wij een geringe vergoeding voor het transport, zodat de producten in top conditite bij u arriveren. Uiteraard doen wij er alles in om deze betaalbaar te houden en berekenen enkel de kosten van transport door. Wij houden van bloembollen en bloemen, en willen dat deze voor iedereen toegankelijk zijn. Voor een overzicht van de kosten kunt u kijken in de tabel hiernaast. De verzendkosten worden eenmalig per order berekend, ongeacht ordergrootte. 

Levertijd
Bij uw bestelling heeft u de mogelijheid de week van bezorging te kiezen. Bij bloembollen of planten die direct kunnen worden geleverd, geldt: vóór zondagavond 24:00 uur besteld en betaald, is de daarop volgende week geleverd. U kunt er ook voor kiezen om de bestelling een aantal weken later te laten bezorgen, bijvoorbeeld wanneer u tijd hebt om de bloembollen te planten. Zo kunnen wij de bollen en planten onder optimale omstandigheden voor u bewaren tot levering.
Het is helaas niet mogelijk een gewenste leverdag aan te geven.

Bezorging
U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen, of een ander gewenst afleveradres aangeven tijdens de check out. 
De bestelling wordt bezorgd door DPD. DPD biedt het pakket maximaal 3 keer aan, eventueel ook bij je buren. Bezorger gemist? Dan vindt u een kaart in de brievenbus met daarop verdere informatie. Levering op afspraak is helaas niet mogelijk.

Track & Trace
Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u automatisch een e-mail met een bevestiging en de verzendgegevens van uw bestelling. Met deze gegevens kunt u online uw bestelling volgen via DPD Parcel tracking

Is er iets misgegaan?
Neem contact op met onze Klantenservice, wij helpen je graag bij het traceren van uw pakket.

 

EU delivery

 

Niet tevreden over een levering?
Wanneer een product of bestelling niet naar volledige tevredenheid is aangekomen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Herroepingsrecht
Onze bloembollen, knollen, wortelstokken en planten zijn uitgesloten van het standaard herroepingsrecht aangezien dit versproducten zijn met een beperkte houdbaarheid.

Wij begrijpen dat het wel eens kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wil je producten retour sturen? Neem dan contact met ons op en ontvang de retourgegevens die je nodig hebt om het terug te sturen. Wij vinden het prettig om op de hoogte te zijn van een retourzending.

BEL Belgium € 5,83
BGR Bulgaria € 24,22
DNK Denmark € 12,61
DEU Germany € 5,89
EST Estonia € 19,82
FIN Finland € 20,48
FRA France € 9,68
GRC Greece € 25,92
HUN Hungary € 19,81
IRL Ireland € 15,62
ITA Italy € 15,83
HRV Croatia € 22,81
LVA Latvia € 22,20
LTU Lithuania € 22,20
LUX Luxembourg € 8,92
NLD Netherlands € 5,50
AUT Austria € 11,40
POL Poland € 10,90
PRT Portugal € 19,45
ROU Romania € 22,93
SVN Slovenia € 17,08
SVK Slovakia € 18,17
ESP Spain € 16,65
CZE Czech Republic € 15,83
SWE Sweden € 20,07
CHE Switzerland € 15,00
Scroll to top