Allium

Bestel de mooiste soorten Allium bloembollen bij BULBi! Alliums, ook bekend als sierui of daslook, worden met het jaar populairder en zijn echte blikvangers in de tuin. Alliums zijn een prachtige aanvulling en kunnen solitair of in groepen geplant worden en trekken bijen en vlinders aan. De Allium is verkrijgbaar in vele soorten, zoals de grootbloemige Gladiator, Globemaster en Purple Sensation en de kleinbloemige soorten zoals Luteum Moly, Sphaerochephalon en Oreophilum, welke zeer geschikt zijn voor verwildering.

Grootbloemige Allium bloembollen zijn echte blikvangers en een geweldige aanvulling in de tuin en trekken bijen en vlinders aan. Grote sierui bollen zijn perfect te combineren tussen vaste planten, komen prima terug en zijn geweldige snijbloemen. De grote Allium bloemen geuren een beetje naar honing.

Kleinbloemige Allium bloembollen zijn een perfecte aanvulling in de tuin. Deze kleine sierui bollen geven een rijke bloei met verwilderen makkelijk in de tuin. Kleine sieruien komen jaarlijks terug, hebben geen onderhoud nodig en vermeerderen zich snel. Er zijn blauwe, roze en witte Alliums beschikbaar.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Scroll to top