Zomerbloeiers

Ons uitgebreide assortiment zomerbloeiers biedt voor ieder wat wils, en er valt voor elke situatie in de tuin, terras, balkon veel moois te kiezen. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een fleurige buitenruimte. Bloembollen, knollen, wortelstokken; éénjarigen en vaste planten, we hebben genoeg om uit te kiezen!

Bekijk ons aanbod
Nieuw dit seizoen

De meest mooie nieuwe soorten beschikbaar voor dit seizoen

Ontdek nu
Zaden
Zaden
Bloemzaden, groentezaden & kruidenzaden
Dahlias

Dahlia's worden beschouwd als een van de meest spectaculaire zomerbloemen vanwege hun ongelooflijke verscheidenheid. Het zijn geweldige snijbloemen - hoe meer je ze snijdt, hoe meer ze bloeien!

Ontdek ons assortiment

Koop de beste bloembollen voordelig bij BULBi

Shop online

Bestel eenvoudig online

 Filter op soort, kleur of hoogte en bestel eenvoudig uw favorieten in onze online bloembollen shop. Kies uw gewenste leverweek en ontvang de bloembollen in de juiste plantperiode! 

Assortment

Klassieke en exclusieve soorten

Wij bieden bloembollen, knollen en wortelstokken voor elk seizoen, vers van geselecteerde kwekers, tegen voordelige prijzen. Gegarandeerde kwaliteit bloembollen met een 100% groei- en bloeigarantie.

EU Delivery

Snelle levering binnen de EU

Wij zorgen dat uw bestelling aan huis bezorgd wordt in de juiste de plantperiode, op elk adres in de EU. Onze bloembollen, knollen en tuinplanten worden tot het moment van verpakken onder de juiste condities bewaard met controle op kwaliteit. 

Customer service

Wij staan voor u klaar

Wilt u advies of heeft u een vraag over een van onze producten of services? Ons team van experts staat voor u klaar en helpt u graag! Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail, facebook en instagram. 

De beste bloembollen van Nederlandse bodem!

Welkom bij BULBi, waar u als particulier rechtstreeks bij de groothandel kunt bestellen. Wij bieden onze klanten hoge kwaliteit bloembollen voor lage prijzen. Eenvoudig online bestellen en snel geleverd door heel Europa! Bestel vandaag nog en geniet vanaf het vroege voorjaar tot in de herfst van de mooiste bloemen en planten in de tuin, terras of balkon.

Het aanbod van bloembollen varieert op basis van het seizoen. BULBi biedt voor elk seizoen een grote collectie voorjaarsbloeiers en zomerbloeiers. Bekende voorjaarsbloeiers als Tulpen, Narcissen, Krokussen en Hyacinten kunt u bestellen vanaf het voorjaar voor levering in het najaar. Zomerbloeiers als Dahlia’s, Begonia’s en Gladiolen zijn online te bestellen vanaf het najaar en worden in het voorjaar uitgeleverd. Tevens bieden wij in een groot assortiment vaste planten aan. Ideaal om te combineren met bloembollen voor een prachtige tuin vol kleuren en geuren!

Image

Top 10 Best verkocht

Bloembollen kopen bij BULBi

Image

Bloembollen online kopen

In onze online shop vindt u een groot assortiment bloembollen, knollen en wortelstokken voor elk seizoen. Creëer een prachtige bloeiende tuin, terras of balkon en geniet vanaf het vroege voorjaar tot in de herfst. Naast de bekende en klassieke soorten, kunt u bij BULBi ook terecht voor nieuwe en exclusieve soorten. Koop bloembollenpakketten per soort, of kies uit onze collectie gemengde bollen zoals de bij vriendelijke bloembollenmix. Tover uw tuin, terras of balkon om in een bloeiend en kleurrijk geheel en vergroot de biodiversiteit!

Met onze jarenlange ervaring in de bloembollenwereld garanderen wij kwaliteits bloembollen, knollen en wortelstokken. U kunt uw bloembollen, knollen en wortelstokken gemakkelijk vanuit huis bestellen, waarbij wij een 100% groei- en  bloeigarantie bieden.

Bloembollen planten voor een kleurrijke tuin

Het aanbod van bloembollen, knollen en wortelstokken varieert op basis van het seizoen. BULBi biedt voor elk seizoen een groot assortiment voorjaarsbloeiers en zomerbloeiers. Bekende voorjaarsbloeiers als Tulpen, Narcissen, Krokussen en Hyacinten kunt u bestellen vanaf het voorjaar voor levering in het najaar. De voorjaarsbloeiende bollen plant u in het najaar en bloeien soms al vanaf het vroege voorjaar. Zomerbloeiers als Dahlia’s, Begonia’s en Gladiolen zijn online te bestellen vanaf het najaar en worden in het voorjaar uitgeleverd. De zomerbloeiende bollen plant u in het voorjaar en bloeien in de zomer, soms wel tot de eerste vorst is gevallen! Ook bieden wij in een groot assortiment vaste planten aan. Ideaal om in uw borders te combineren met bloembollen voor een prachtige tuin vol kleuren en geuren! Wij vinden het belangrijk dat u ten volle van uw bloembollen, knollen en wortelstokken kunt genieten. Daarom vindt u op BULBi allerlei informatie over het planten en verzorgen van bloembollen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons team van experts adviseert u graag!

Image
Image

Bloembollen uit de bollenstreek

In het westen van Nederland, tussen de steden Haarlem en Leiden, ligt een uniek stuk landschap; de Bollenstreek. BULBi werkt vanuit Hillegom, het hart van de Bollenstreek. Veel van onze producten komen rechtstreeks vanaf geselecteerde kwekers bij ons in de buurt. De Bollenstreek, ook wel Duin- en Bollenstreek, is een streek waar veel van de Nederlandse bollenteelt plaatsvindt. En dat is niet voor niets. De afgegraven duinen, ook wel geestgronden genoemd, zijn zeer geschikt voor het kweken van bloembollen. 

Levering aan huis

Onze topkwaliteit bloembollen, knollen en wortelstokken komen direct van geselecteerde kwekers en worden zorgvuldig bewaard in geconditioneerde ruimtes en professioneel gecontroleerd in verschillende stadia van het proces, om ze vervolgens direct vanuit ons magazijn te leveren door heel Europa. Bestel eenvoudig en veilig online, kies uw gewenste levertijd, volg u zending en ontvang de bestelling snel bij u thuis! Wij zorgen voor een levering in de juiste plantperiode. 

Image
Scroll to top