Over ons

Welkom bij BULBi, waar u als particulier rechtstreeks bij de groothandel kunt bestellen. Wij bieden onze klanten hoge kwaliteit bloembollen voor lage prijzen. Eenvoudig online bestellen en snel geleverd door heel Europa! 

In onze webwinkel bieden wij voor elk seizoen een grote collectie voorjaarsbollen en zomerbollen. Bekende lentebloeiers als Tulpen, Narcissen en Hyacinten kunt u bestellen vanaf het voorjaar voor levering in het najaar. Zomerbloeiers als Dahlia’s, Begonia’s en Gladiolen zijn online te bestellen vanaf het najaar en worden in het voorjaar uitgeleverd. U kunt u favorieten eenvoudig en snel bestellen in onze webshop. Nadat u een bestelling heeft geplaats nemen wij uw bestelling zorgvuldig in behandeling, en zorgen wij ervoor dat de bloembollen in de juiste planttijd bij u thuis geleverd worden!

BULBi is onderdeel van Green Garden. Green Garden is een groothandelsbedrijf en specialist in topkwaliteit bloembollen, gelegen in het hart van de bollenstreek. Met een assortiment van meer dan 1000 soorten zijn zij één van de belangrijkste leveranciers in Europa en daarbuiten. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kunnen wij u onze kwaliteit en professionaliteit garanderen.

 

BULBi is onderdeel van:

Green Garden VOF
Leidsestraat 170
2182 DS  Hillegom, Nederland

KVK-nummer: 28064503
BTW-identificatienummer: NL812734506B01

 

Ben jij op zoek naar een baan binnen de bloembollensector? Met regelmaat hebben wij mooie functies. Bekijk onze openstaande vacatures!

Scroll to top