Meest verkochte bloembollen

Het hele jaar door werken wij hard om de meest prachtige en sterke bloembollen, knollen en wortelstokken in te kopen. Van klassieke favorieten tot exclusieve en bijzondere exemplaren. Met onze jarenlange ervaring kunnen we goed aangeven wat de meest verkochte bloembollen, knollen en wortelstokken zijn. Op deze pagina laten we dan ook graag de meest populaire bloeiers uit het BULBi assortiment zien.

Laat u verrassen door de schoonheid van deze bloemen. Geniet van het uitzoeken, het planten en uiteindelijk van het bloeiende resultaat. Wij inspireren graag!

Filteren

5 producten

per pagina
SALE
Curcuma White Wonder
Vanaf € 17,96
Aantal
-
-
SALE
Gemengd

Gladiolen - Gemengd

Waardering:
100%
Vanaf € 7,16
Aantal
-
-
SALE
Helleborus orientalis
Vanaf € 38,66
Aantal
-
-
SALE
Nerine bowdenii

Kliplelie - Nerine bowdenii

Waardering:
100%
Vanaf € 7,16
Aantal
-
-
SALE
Zomer bestsellers

Collecties - Zomer bestsellers

Waardering:
92%
Vanaf € 30,00
Aantal
-
-
Filteren

5 producten

per pagina

Bloembollen, knollen en wortelstokken kopen

Wij verkopen een ruim assortiment, verse bollen en knollen tegen zeer concurrerende prijzen; rechtstreeks van onze kwekers! Bekijk ons huidige aanbod in de webshop en bestel reeds verpakte bloembollen- en knollen in verschillende pakketten. Filter op categorie, kleur, groep en bloeitijd, voor een gespecificeerd overzicht. U kunt eenvoudig online bestellen via onze webshop. Bent u geïnteresseerd in bulk aantallen en volle bakken? Dan verwijzen we u graag naar ons groothandelsbedrijf Green Garden Flowerbulbs.

 

Plantinstructies

Pak de bloembollen en knollen direct na aankomst uit en plant ze snel mogelijk na levering. Toch even bewaren? Bewaar de bloembollen en knollen dan koel (12-17 graden), droog en donker en zorg voor een goede ventilatie. Bewaar niet in de koelkast of in plastic, ze moeten kunnen ademen. Zorg voor een gezonde, goed doorlatende grond. Over het algemeen is de plantafstand 3x de breedte van de bol en ook 3x de hoogte van de bol. In dit schema ziet u per soort de geadviseerde planttijd, plantdiepte en plantafstand. De bollen en knollen kunnen handmatig in de grond geplant worden. Het is eventueel handig hierbij gebruik te maken van een bollenplanter.

 

Online bestellen

De bloembollen, knollen en wortelstokken worden geleverd, in een leverweek naar keuze, in de juiste planttijd! Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail met een orderbevestiging. Mocht u meer informatie willen over het bestellen, dan kunt u terecht op de pagina 'bestelprocedure'.

Zodra de bloembollen, knollen en wortelstokken beschikbaar zijn worden ze bij u voor de deur geleverd. Mocht u meer informatie willen over de verzending, dan kunt u terecht op de pagina 'verzending en levering'.

 

Verschillende soorten

Wij bieden een breed assortiment bloembollen, knollen en wortelstokken aan. Zoals klassieke favorieten als tulpen, narcissen en hyacinten. Maar ook de opvallende alliums, dahlia's en lelies. Afhankelijk van welk soort u plant, bloeit de bloem in de lente of de zomer. Voor het maken van uw keuze kunt u gebruik van maken van de filter; kies bijvoorbeeld voor de bloeiperiode, de kleur, groep of hoogte.

 

Partner van Keukenhof

BULBi en Green Garden Flowerbulbs zijn trotse partner van Keukenhof. Ieder jaar leveren wij duizenden bloembollen aan het bloempark in Lisse. Keukenhof ligt net als BULBi en Green Garden Flowerbulbs in de Bollenstreek en trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers vanuit de hele wereld.

 

Scroll to top