Vaste planten

Vaste planten

Vaste planten spelen een belangrijke rol in elke tuin. Voor elk stukje tuin is er wel een geschikte vaste plant te vinden. Vaste planten zorgen voor het benodigde groen, maar geven ook kleur aan uw tuin en border. Daarnaast combineren ze in het voorjaar goed met bloembollen zoals tulpen, narcissen en hyacinten en in de zomer goed met bijvoorbeeld dahlia’s, gladiolen en lelies.

Op zoek naar vaste planten? Welkom bij BULBI, specialist in hoogwaardige bloembollen, knollen en wortelstokken. Wij hebben een ruim assortiment vaste planten. Bekijk ons huidige aanbod en bestel eenvoudig online.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
loader
Vaste planten

Wortelstokken van vaste planten kopen

Wij verkopen een ruim assortiment, verse bloembollen, knollen en wortelstokken tegen zeer concurrerende prijzen; rechtstreeks van geselecteerde kwekers waar wij al jaren mee samenwerken! Bij aankomst in ons magazijn worden alle bloembollen, knollen en wortelstokken zorgvuldig gecontroleerd op beschadigingen, ziekten en grootte. Zo leveren wij gegarandeerd een goede kwaliteit. Bekijk ons huidige aanbod in de webshop en bestel verpakte bloembollen, knollen en wortelstokken in verschillende pakketten. Perfect geschikt voor in de tuin, borders, bloembakken of potten.

Vaste planten zijn ideaal om in uw borders te combineren met bloembollen voor een prachtige tuin vol kleuren en geuren! Tover uw tuin, terras of balkon om in een bloeiend en kleurrijk geheel en vergroot de biodiversiteit!

Met onze jarenlange ervaring in de bollenwereld garanderen wij de beste kwaliteit bloembollen, knollen en wortelstokken. U kunt uw bloembollen, knollen en wortelstokken gemakkelijk vanuit huis bestellen, waarbij wij een 100% bloeigarantie bieden.

Bent u geïnteresseerd in bulk aantallen en volle bakken? Dan verwijzen we u graag naar ons groothandelsbedrijf Green Garden Flowerbulbs.

 

Wortelstokken van vaste planten online bestellen

De bloembollen, knollen en wortelstokken worden geleverd in een leverweek naar keuze, in de juiste planttijd! Filter op categorie, kleur, groep en bloeitijd, voor een gespecificeerd overzicht. U kunt eenvoudig online bestellen via onze webshop en u kiest zelf een leverweek in de juiste planttijd.

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail met een orderbevestiging. Mocht u meer informatie willen over het bestellen, dan kunt u terecht op de pagina 'bestelprocedure'.

Net voordat wij uw order gaan verzenden worden de wortelstokken uit de geconditioneerde ruimtes gehaald en professioneel gecontroleerd, zo bent u verzekerd van verse wortelstokken. Mocht u meer informatie willen over de verzending, dan kunt u terecht op de pagina 'verzending en levering'.

 

Verschillende soorten wortelstokken van vaste planten

Dat vaste planten zorgen voor groen in uw tuin is misschien wel het grootste voordeel. Maar daarnaast zorgen ze ook voor kleur en structuur in de tuin. Als bodembedekker of opvulling achter in de border, vaste planten zijn de perfecte invulling voor uw tuin en worden vaak gebruikt als basis. Vaste planten zijn winterharde, meerjarige planten. Ze sterven in de winter bovengronds af en trekken zich ondergronds terug voor een zogenaamde winterslaap. In het voorjaar lopen deze vaste planten weer opnieuw uit. Onder de juiste omstandigheden groeien vaste planten elk jaar rijker en mooier. Heeft u een schaduwrijke tuin, of juist een tuin waar de hele dag de zon schijnt? Voor elke plek in de tuin of border is wel een geschikte plant te vinden.

Wij bieden een breed assortiment van vaste planten aan zoals de Afrikaanse lelie (Agapanthus), Pioenrozen, Geranium, Zonnehoed (Echinacea), Lelietje van Dalen (Convallaria), Gebroken hartje (Dicentra) en Pluimspirea (Astilbe). Voor het maken van uw keuze kunt u gebruik van maken van de filter; kies bijvoorbeeld de bloeiperiode, de kleur, groep of hoogte.

 

Plantinstructies – wortelstokken planten

Er zijn vaste planten die al vroeg in het voorjaar bloeien zoals de Helleborus, of juist tot laat in het najaar bloeien zoals de Aster. Maar de meeste vaste planten bloeien voornamelijk in de zomer. Nadat deze vaste planten in de herfst en/of winter zijn uitgebloeid, lopen ze in het voorjaar weer uit. Als ze eenmaal op een geschikte plek zijn geworteld, zullen ze jaarlijks nog rijker en mooier terugkomen. De wortelstokken kunt u het gehele jaar door in de grond planten, behalve bij vorst. Zorg ervoor dat de grond goed los gewerkt is, zodat het goed doorlatend is. Plaats de wortelstokken in een ruim gat en geef daarna direct water om ze een goede start te geven. Volgt er een droge periode? Blijf dan water geven.

 

Partner van Keukenhof

BULBi en Green Garden Flowerbulbs zijn trotse partners van Keukenhof. Ieder jaar leveren wij duizenden bloembollen aan het bloempark in Lisse. Keukenhof ligt net als BULBi en Green Garden Flowerbulbs in de Bollenstreek en trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers vanuit de hele wereld.

 

Vaste planten
Dansk
Deutsch
English
Español
Français
Italiano
Nederlands
Polski
Română