Tulpen mengsels

Welkom bij BULBi, uw bestemming voor prachtige tulpen mengsels en gemengde tulpenbollen van topkwaliteit! Laat uw tuin of balkon stralen met onze adembenemende collectie tulpenmixen. Met verschillende kleuren tulpen en een diversiteit aan soorten, brengen wij de levendige pracht van deze bloemen rechtstreeks naar u toe.

Of u nu op zoek bent naar klassieke tulpenmixen of wilt experimenteren met unieke combinaties, bij BULBi vindt u precies wat u zoekt. Ontdek onze bollenmengsels in verschillende kleuren. Elke mix biedt een overvloed aan keuzes, zodat u uw tuin kunt omtoveren tot een waar tulpenparadijs.

Filteren

Producten 1-15 van 23

per pagina
Pagina
PRE-SALE
Apeldoorn gemengd

Tulpen - Apeldoorn gemengd

Waardering:
95%
Vanaf € 7,50
Aantal
-
-
PRE-SALE
Black & white parrot gemengd

Tulpen - Black & white parrot gemengd

Waardering:
100%
Vanaf € 8,95
Aantal
-
-
Nieuw
PRE-SALE
Darwin hybride gemengd
Vanaf € 7,95
Aantal
-
-
PRE-SALE
Driekleur dubbel gemengd

Tulpen - Driekleur dubbel gemengd

Waardering:
93%
Vanaf € 8,50
Aantal
-
-
PRE-SALE
Dubbel gefranjerd, gemengd

Tulpen - Dubbel gefranjerd, gemengd

Waardering:
100%
Vanaf € 8,50
Aantal
-
-
PRE-SALE
Enkel laat gemengd
Vanaf € 7,95
Aantal
-
-
PRE-SALE
Flaming club & fiery club gemengd
Vanaf € 7,95
Aantal
-
-
PRE-SALE
Flaming flag & white flag gemengd
Vanaf € 7,95
Aantal
-
-
PRE-SALE
Fosteriana gemengd

Tulpen - Fosteriana gemengd

Waardering:
100%
Vanaf € 7,95
Aantal
-
-
PRE-SALE
Gefranjerd gemengd

Tulpen - Gefranjerd gemengd

Waardering:
100%
Vanaf € 7,95
Aantal
-
-
PRE-SALE
Grand perfection & rem's favourite gemengd
Vanaf € 8,50
Aantal
-
-
PRE-SALE
Ice cream mix
Vanaf € 8,95
Aantal
-
-
PRE-SALE
Leliebloemig gemengd
Vanaf € 7,95
Aantal
-
-
PRE-SALE
Parkiet gemengd

Tulpen - Parkiet gemengd

Waardering:
87%
Vanaf € 7,95
Aantal
-
-
PRE-SALE
Pluktuin mix

Tulpen - Pluktuin mix

Waardering:
100%
Vanaf € 8,50
Aantal
-
-
Filteren

Producten 1-15 van 23

per pagina
Pagina

Gemengde tulpenbollen van topkwaliteit

Onze tulpenbollen komen rechtstreeks van de groothandel, wat betekent dat u kunt rekenen op versheid en kwaliteit tegen scherpe prijzen. Blader door ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte mix voor uw tuin. Met handige filters kunt u eenvoudig uw zoekopdracht verfijnen op categorie, kleur, groep of bloeitijd. U kunt eenvoudig bestellen via onze webshop. Bent u geïnteresseerd in bulk aantallen en volle bakken? Dan verwijzen we u graag naar ons groothandelsbedrijf Green Garden Flowerbulbs.

 

Tulpenmix planten

Het planten van tulpenbollen is een voorbereiding op de prachtige bloemenpracht die komen gaat. Plant uw tulpenbollen in het najaar, voor de eerste vorst, en geniet in het voorjaar van de betoverende bloei. Plant de tulpen bollen op ongeveer 10 centimeter uit elkaar. Voor de plantdiepte houdt u ongeveer 3x de bloembol aan. Tulpen bollen kunnen handmatig in de grond geplant worden. Het is eventueel handig hierbij gebruik te maken van een bollenplanter.

 

Verschillende kleuren tulpen online bestellen

Bij BULBi kunt u ook online uw tulpenbollen bestellen, zodat u verzekerd bent van uw favoriete keuze. Wij leveren uw bloembollen op het juiste moment, zodat u kunt genieten van een kleurrijke lente. De tulpenbollen zijn beschikbaar van augustus tot en met december (oplopend tot januari, zolang de voorraad strekt). Natuurlijk kunt u vooraf het seizoen al bezig zijn met het plannen van uw lente tuin, of balkon en het verfraaien van uw omgeving. Het is dan ook mogelijk om, voordat het seizoen begint, al online bloembollen te bestellen, zo bent u verzekerd van uw voorkeur keuze tulpen bollen. De tulpen bollen worden geleverd in de juiste planttijd, in een door u gekozen leverweek! Nadat u een bestelling hebt geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail met een orderbevestiging. 

 

Verschillende soorten tulpen

Wij bieden een breed tulpenassortiment. Kies uw favoriete mix van verschillende tulpensoorten en kleuren, zodat u een levendig en gevarieerd bloementapijt kunt creëren in uw tuin of op uw balkon. Of u nu kiest voor een pakket met Triumph tulpen, gefranjerde, leliebloemige tulpen of een mix perfect geschikt voor een puktuin, elk pakket biedt een unieke samenstelling die zorgt voor een prachtige en langdurige bloei. Met onze gemengde tulpenbollenpakketten is het eenvoudig om een betoverende bloemenzee te realiseren die elke tuin of buitenruimte transformeert tot een oase van kleur en geur.

 

Geschiedenis van de tulp

De tulp is onlosmakelijk met Nederland verbonden. Het Nederlandse klimaat leent zich dan ook uitstekend voor het broeien en telen van tulpen. Hoewel wij de tulp als een typische Nederlandse bloem beschouwen, komt de tulp oorspronkelijk niet uit ons land. De roots van de tulpen liggen in Turkije. De aankomst van een vracht tulpenbollen in 1562 in Antwerpen betekende het begin van de Europese tulpenteelt. De eerste gedocumenteerde exemplaren werden door de Vlaming Carolus Clusius geplant in de Hortus botanicus in Leiden. Hij teelde de bollen om er onderzoek naar te doen, maar de tulpenbollen werden niet verkocht. Na een inbraak in de Hortus Botanicus verspreidde de tulp zich echter snel over Nederland, de handel in tulpenbollen was begonnen. Echter waren de prijzen die gevraagd werden voor één tulpenbol gigantisch. Niet alleen de tulpenbol zelf, maar aandelen in de bol werden verhandeld. Vaak kreeg men bij aankoop een stuk papier waarop stond dat men eigenaar was. Uiteindelijk greep de regering in en ontstond er langzaamaan een normale teelt en handel.

 

Partner van Keukenhof

BULBi en Green Garden Flowerbulbs zijn trotse partner van Keukenhof. Ieder jaar leveren wij duizenden bloembollen aan het bloempark in Lisse. Keukenhof ligt net als BULBi en Green Garden Flowerbulbs in de Bollenstreek en trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers vanuit de hele wereld.

Scroll to top