Bloemzaden

Kweek eigen bloemen met de beste bloemzaden online! Prachtige bloemen in uw tuin? Wij bieden Buzzy Seeds, biologische zaden van de beste kwaliteit. Van klassieke favorieten als Petunia, Klaprozen, Zinnia en Zonnebloemen, tot handige mixen voor bijvoorbeeld snijbloemen, eetbare bloemen en bermbloemen, wij hebben een zaadje voor elke tuinliefhebber en elke tuin.

Het kweken van zaden is een prachtige manier om uw eigen tuin te beginnen, wat u zelf heeft gekweekt zorgt voor maandenlange bloemenpracht in de tuin. Bloemen hebben een grote aantrekkingskracht op vlinders en bijen en u heeft elke dag een vers boeket uit eigen tuin.

Filteren

Producten 31-45 van 51

per pagina
Lathyrus royal family gemengd
Vanaf € 2,60
Aantal
-
-
Lathyrus royal family scarlet
Vanaf € 2,60
Aantal
-
-
Lupine pixie delight gemengd
Vanaf € 2,43
Aantal
-
-
Mengsel voor bijen
Vanaf € 2,97
Aantal
-
-
Mengsel voor vlinders
Vanaf € 2,60
Aantal
-
-
Myosotis, vergeet-me-nietje
Vanaf € 2,43
Aantal
-
-
Oost-indische kers tom thumb gemengd
Vanaf € 2,36
Aantal
-
-
Papaver shirley gemengd
Vanaf € 2,36
Aantal
-
-
Petunia laag gemengd
Vanaf € 2,36
Aantal
-
-
Reuzenzonnebloem giganteus
Vanaf € 2,36
Aantal
-
-
Ridderspoor gemengd
Vanaf € 2,43
Aantal
-
-
Rotstuinenbloemen mengsel
Vanaf € 2,60
Aantal
-
-
Snijbloemen mengsel
Vanaf € 2,36
Aantal
-
-
Spaanse margriet akila mix

Bloemzaden - Spaanse margriet akila mix

Waardering:
100%
Vanaf € 2,85
Aantal
-
-
Viool zwitserse reuzen gemengd
Vanaf € 2,60
Aantal
-
-
Filteren

Producten 31-45 van 51

per pagina

Biologische bloemzaden in verschillende soorten

Er is een ruim assortiment bloemzaden, geschikt voor de tuin, bloemweide, grasborders of bermen. Ons belangrijkste doel is om u op weg te helpen naar succes, daarom zijn onze bloemzaden afkomstig van topkwekers en zorgvuldig geselecteerd op hun hoge kiemkracht. Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint, onze selectie zaden heeft zeker iets voor u. Wij bieden een grote verscheidenheid aan bloemzaden in verschillende verpakkingen, waaronder populaire opties zoals Zonnebloemen, Lathyrus, Petunia, Papaver en Zinnia. Of kies voor de speciaal samengestelde mixen zoals bijenmengsels, vlindermengsels, snijbloemenmengsels, bermbloemen, geurende bloemen en zelfs eetbare bloemen! De zaadverpakkingen bevatten de beste kwaliteit zaden en zijn voorzien van gemakkelijk te volgen instructies. De zakjes vertellen of u direct buiten moet zaaien of in een bak of kas moet gaan kweken, wanneer u de eerste groei kunt verwachten, de kiemtijd en wanneer u kunt beginnen met oogsten. Of u nu een pluktuin, een kleurrijke border of een wilde bloemenweide wilt creëren, onze bloemzaden geven u zeker de prachtige bloemen die u wenst.

 

Bestel bloemzaden online

Al onze zaden zijn non-GMO, biologisch en afkomstig van gerenommeerde kwekers. Onze zaden zijn speciaal geselecteerd op hun hoge kiemkracht en optimale groeiomstandigheden. Bloemzaden bestellen in onze webshop is eenvoudig en gemakkelijk. Blader door onze selectie, selecteer de zaden die u wilt, en rond uw aankoop af met een paar klikken.

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail met een orderbevestiging. Wilt u meer informatie over bestellen, bezoek dan de 'bestelprocedure' pagina. Wilt u meer informatie over verzending, ga dan naar de pagina 'verzending en levering'.

Bent u geïnteresseerd in bulkhoeveelheden en volle containers? Dan verwijzen wij u graag door naar onze groothandel Green Garden Flowerbulbs.

Bestel nu en begin vandaag nog aan uw bloementuin!

 

Instructies en tips voor het kweken van bloemzaden

Beginnen met uw eigen bloementuin is nog nooit zo eenvoudig geweest. Er zijn een paar eenvoudige dingen waar je aan moet denken bij het kweken van zaden, zoals het kiezen van het juiste type zaad, het voorbereiden van de grond en het geven van de juiste hoeveelheid water en licht.

Bij het selecteren van zaden is het belangrijk om zaden te kiezen die geschikt zijn voor uw klimaat en de tijd van het jaar. Sommige zaden moeten binnenshuis worden gestart en dan buiten worden overgeplant, terwijl andere rechtstreeks in de grond kunnen worden gezaaid. Het is ook belangrijk om zaden te kiezen die niet genetisch gemodificeerd zijn en afkomstig zijn van gerenommeerde bronnen om een gezond en productief gewas te garanderen.

Wat water en licht betreft, hebben zaailingen constant vocht en veel licht nodig om goed te gedijen. Houd de grond gelijkmatig vochtig, maar niet doordrenkt, en zorg ervoor dat zaailingen veel licht krijgen, hetzij van de zon, hetzij van kweeklampen. Naarmate de zaailingen groeien, hebben ze meer ruimte en voedingsstoffen nodig, dus dun ze uit en bemest ze indien nodig.

Het gebruik van onze bloemzaden is eenvoudig en ongecompliceerd. Volg onze stap-voor-stap instructies op de verpakking en je hebt in een mum van tijd een prachtige, kleurrijke tuin. Met een beetje zorg en geduld kunt u binnenkort genieten van een prachtige bloemenpracht in uw eigen achtertuin.

 

Partner van Keukenhof

BULBi en Green Garden Flowerbulbs zijn trotse partners van Keukenhof. Jaarlijks leveren wij duizenden bloembollen aan het bloemenpark in Lisse. Keukenhof ligt net als BULBi en Green Garden Flowerbulbs in de Bollenstreek en trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers uit de hele wereld.

Scroll to top