Gloxinia

Gloxinia, ook wel bekend als Sinnigia specioa, is een echte potplant. De fluweelachtige, klokvormige bloemen vrolijke elke ruimt op. Op zoek naar de Gloxinia knollen? Welkom bij BULBi, specialist in hoogwaardige bloembollen- en knollen. Bekijk ons huidige aanbod en bestel eenvoudig online

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gloxinia knollen van de groothandel

Gloxinia knollen van de groothandel

Wij verkopen een ruim assortiment, verse Gloxinia knollen tegen zeer concurrerende prijzen; rechtstreeks van onze kwekers! Bekijk ons huidige aanbod in de webshop en bestel reeds verpakte bloembollen- en knollen in verschillende pakketten. Filter op categorie, kleur, groep en bloeitijd, voor een gespecificeerd overzicht. U kunt eenvoudig online bestellen via onze webshop. Bent u geïnteresseerd in bulk aantallen en volle bakken? Dan verwijzen we u graag naar ons groothandelsbedrijf Green Garden Flowerbulbs.

 

Gloxinia knollen planten

Gloxinia of Sinniga speciosa is een echte potplant en moet zoals de Begonia beschermt worden tegen vorst. Plant de knolletjes direct na ontvangst en houdt constant licht vochtig. Gloxinia komt oorspronkelijk uit de regenwouden van Brazilië, ze houden dan ook van licht en een hoge luchtvochtigheid. Gloxinia is een binnen plant, maar kan in de zomermaanden prima naar buiten. Zorg wel dat de (nacht)vorst dan voorbij is en zet ze op een beschutte plek, niet in de volle zon. Gloxinia bloeit in de zomer en is niet winterhard.

 

Gloxinia knollen online bestellen

Gloxinia knollen zijn vanaf januari beschikbaar. Natuurlijk kunt u vooraf het seizoen al bezig zijn met het plannen van uw zomertuin of balkon en het verfraaien van uw omgeving. Het is dan ook mogelijk om, voordat het seizoen begint, al online bloembollen- en knollen te bestellen, zo bent u verzekerd van uw voorkeur keuze Gloxinia knollen. De Gloxinia knollen worden geleverd, in een leverweek naar keuze, in de juiste planttijd! Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail met een orderbevestiging. Mocht u meer informatie willen over het bestellen, dan kunt u terecht op de pagina 'bestelprocedure'.

Zodra de Gloxinia knollen beschikbaar zijn, worden ze bij u voor de deur geleverd. Mocht u meer informatie willen over de verzending, dan kunt u terecht op de pagina 'verzending en levering'.

 

Verschillende soorten Gloxinia

Wij bieden een breed Gloxinia assortiment in verschillende. Zo zijn rood, roze, wit en violetblauwe Gloxinia’s.  Voor het maken van uw keuze kunt u gebruik van maken van de filter; kies bijvoorbeeld de bloeiperiode, de kleur, groep of hoogte.

 

Geschiedenis van de Gloxinia

Sinningia Speciosa of Gloxinia speciosa is een plant uit de familie Gesneriaceae. De plant komt in het wild voor in de tropische wouden van Brazilië en wordt in Europa doorgaans als kamerplant gehouden.

 

Partner van Keukenhof

BULBi en Green Garden Flowerbulbs zijn trotse partners van Keukenhof. Ieder jaar leveren wij duizenden bloembollen aan het bloempark in Lisse. Keukenhof ligt net als BULBi en Green Garden Flowerbulbs in de Bollenstreek en trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers vanuit de hele wereld.

Scroll to top