Collecties

Uw tuin, terras of het balkon in een handomdraai omtoveren tot een vrolijk gekleurd geheel? Bekijk dan eens deze verschillende collecties. Het hele jaar door werken wij hard om de meest prachtige en sterke bloembollen, knollen en wortelstokken in te kopen. Van klassieke favorieten tot exclusieve en bijzondere exemplaren. Met onze jarenlange ervaring kunnen we goed aangeven welke soorten goed bij elkaar passen. De bollenmengsels bestaan uit verschillende kleuren en soorten en maken het tuinieren een stuk gemakkelijker.

Laat u verrassen door de schoonheid van deze bloemen. Geniet van het uitzoeken, het planten en uiteindelijk van het bloeiende resultaat. Wij inspireren graag!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bloembollen, knollen en wortelstokken kopen

Wij verkopen een ruim assortiment, verse bollen en knollen tegen zeer concurrerende prijzen; rechtstreeks van onze kwekers! Bekijk ons huidige aanbod in de webshop en bestel reeds verpakte bloembollen- en knollen in verschillende pakketten. Filter op categorie, kleur, groep en bloeitijd, voor een gespecificeerd overzicht. U kunt eenvoudig online bestellen via onze webshop. Bent u geïnteresseerd in bulk aantallen en volle bakken? Dan verwijzen we u graag naar ons groothandelsbedrijf Green Garden Flowerbulbs.

 

Plantinstructies

Pak de bloembollen en knollen direct na aankomst uit en plant ze snel mogelijk na levering. Toch even bewaren? Bewaar de bloembollen en knollen dan koel (12-17 graden), droog en donker en zorg voor een goede ventilatie. Bewaar niet in de koelkast of in plastic, ze moeten kunnen ademen. Zorg voor een gezonde, goed doorlatende grond. Over het algemeen is de plantafstand 3x de breedte van de bol en ook 3x de hoogte van de bol. In het schema op deze pagina ziet u per soort de geadviseerde planttijd, plantdiepte en plantafstand. De bollen en knollen kunnen handmatig in de grond geplant worden. Het is eventueel handig hierbij gebruik te maken van een bollenplanter.

 

Online bestellen

De bloembollen, knollen en wortelstokken worden geleverd, in een leverweek naar keuze, in de juiste planttijd! Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail met een orderbevestiging. Mocht u meer informatie willen over het bestellen, dan kunt u terecht op de pagina 'bestelprocedure'.

Zodra de bloembollen, knollen en wortelstokken beschikbaar zijn worden ze bij u voor de deur geleverd. Mocht u meer informatie willen over de verzending, dan kunt u terecht op de pagina 'verzending en levering'.

 

Verschillende soorten

Wij bieden een breed assortiment bloembollen, knollen en wortelstokken aan. Zoals klassieke favorieten als tulpen, narcissen en hyacinten. Maar ook de opvallende alliums, fritillaria's en lelies. Afhankelijk van welk soort u plant, bloeit de bloem in de lente of de zomer. Voor het maken van uw keuze kunt u gebruik van maken van de filter; kies bijvoorbeeld voor de bloeiperiode, de kleur, groep of hoogte.

 

Partner van Keukenhof

BULBi en Green Garden Flowerbulbs zijn trotse partner van Keukenhof. Ieder jaar leveren wij duizenden bloembollen aan het bloempark in Lisse. Keukenhof ligt net als BULBi en Green Garden Flowerbulbs in de Bollenstreek en trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers vanuit de hele wereld.

 

Scroll to top