Beste klant, 

Welkom op BULBi.nl

Wij zijn verheugd u mede te delen dat Van Tubergen met ingang van juni 2020 een samenwerking is aangegaan met BULBi uit Hillegom. BULBi is onderdeel van Green Garden Flowerbulbs, een bloembollen groothandel gevestigd in het hart van de Bollenstreek. 

BULBi kent net zoals Van Tubergen een lange geschiedenis en heeft een rijke ervaring met bloembollen en planten. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Door onze samenwerking kunnen wij u beter van dienst zijn, met betere en snellere leveringsmogelijkheden en een groot assortiment bloembollen en tuinplanten in dezelfde top kwaliteit die u van Van Tubergen gewend bent, tegen aantrekkelijke prijzen!

Bij BULBi.nl kunt u als particulier én bedrijf eenvoudig online bloembollen, knollen en vaste planten bestellen. Het assortiment omvat meer dan 1000 verschillende soorten zomer- en voorjaarsbloeiers, die met zorg geselecteerd en door lokale kwekers aangeleverd zijn. Voor ieder soort op onze website bieden wij meerdere verpakkingseenheden aan om zo aan de wensen van elke individuele klant tegemoet te komen. Dus of u nu bloembollen zoekt voor potten op het balkon, voor het aanleggen van een kleurrijke border in uw tuin of voor grote projecten, BULBi biedt voor ieder wat wils! 

Net als Van Tubergen heeft BULBi kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Door onze samenwerking kunnen wij een nog uitgebreider assortiment bloembollen en tuinplanten aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen! 

Namens alle medewerkers van BULBi heten wij u van harte welkom, wij kijken uit naar een fijne samenwerking. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Met vriendelijke groet, 

Fred en Simone van den Oever
Maurice de Lijster, Patrick van Dam en Stef van Dam

 

Van Tubergen logo

 

 

Foto
Scroll to top