Herroepingsrecht

Onze bloembollen, knollen, wortelstokken en planten zijn uitgesloten van het standaard herroepingsrecht aangezien dit versproducten zijn met een beperkte houdbaarheid.

Wij begrijpen dat het toch wel eens kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wil je producten retour sturen? Neem dan contact met ons op en ontvang de retourgegevens die je nodig hebt om het terug te sturen. Wij vinden het prettig om op de hoogte te zijn van een retourzending. Houd er rekening mee dat jezelf verantwoordelijk bent voor het terugsturen van de goederen.

De kosten van het retour sturen van goederen zijn voor eigen rekening, tenzij we het artikel per abuis aan je hebben geleverd of als het artikel is beschadigd. Je krijgt zo snel mogelijk je geld terug zodra de geleverde goederen zijn geretourneerd.

Schade, defect of manco bij levering?

Bij BULBi doen we er alles aan om een bestelling zo goed mogelijk te leveren. Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets mis gaat of dat je niet tevreden bent. Indien dit het geval is, vragen wij om ons binnen 3 werkdagen op de hoogte te stellen van de schade, het defect of de manco bij levering.

Inspecteer de bestelling meteen zodra je deze hebt ontvangen. Wanneer je schade, een defect of een manco constateert, willen wij je vragen dit binnen uiterlijk 3 werkdagen per e-mail contact op te nemen.
Om de klacht goed te kunnen afhandelen ontvangen we graag een aantal foto’s van o.a. het pakket, de inhoud van het pakket en een duidelijke foto van het product waarop de schade goed te zien is.

Scroll to top